Varaus- ja purjehduehdot

Kotisatama

Purjehdus alkaa ja päättyy Loviisan Laivasillan satamasta (Laivasilta 07900 Loviisa), ellei toisin ole ilmoitettu.


Käyttöaika

Alus on käytettävissä laiturissa 15 minuuttia ennen purjehdusta. Mahdollisesta lisäajasta sovitaan etukäteen erikseen. Tavaroiden toimittamisesta alukselle ja säilyttämisestä aluksella sovitaan erikseen.


Varaukset

Varaus tulee voimaan, kun maksu on kokonaan suoritettu verkkokaupassa tai Österstjernan ry vahvistaa varauksen kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostilla. Muutokset tai peruutukset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla.


Laskutus

Jäsenten ryhmäpurjehdukset laskutetaan tarjouspyynnön perusteella sovitun hinnan mukaisesti erikseen.


Peruutusehdot

Matkan voi peruuttaa ilman kuluja 7 vrk ennen lähtöä. 6-1 vrk ennen lähtöä veloitetaan 50 % matkan hinnasta. Alle 24 h ennen lähtöä veloitetaan koko matkan hinta., Mahdollisista takaisinmaksuista veloitamme 10 euron toimistomaksun.


Ruokailu

Erikseen tilatusta ruokailusta veloitetaan sopimuksen mukaan.


Arvonlisävero

Purjehduksen hinta ei sisällä arvonlisäveroa (aatteellinen yhdistys).

Kannatusjäsenyys

Purjehdusten hintaan sisältyy purjehduskauden kattava kannatusjäsenyys.

Erityisjärjestelyt

Mikäli Österstjernan ry ryhtyy jäsenpurjehtijoiden toivomuksesta muihin erikoisjärjestelyihin kuten, ohjelman, esiintyjän tai koristelun hankintaan yms., sitoutuu tilaaja maksamaan siitä aiheutuneet kustannukset.

Force Majure

Vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät kuten lakot, sodat, poikkeustilat tai muut Österstjernan ry:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Österstjernan ry:n peruuttamaan purjehduksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.